Trappevask

I foreningen vasker beboerne selv trapperne, da dette er den mest optimale løsning. Tidligere har vi forsøgt os med flere professionelle firmaer, men disse har efter kort tid sænket deres standard så meget, at begrebet trappevask ligefrem var en tvivlsom betegnelse.

Der hænger en turnus-oversigt i hver opgang og ligeledes er det beskrevet, at man først fejer for- og bagtrapperne og derefter vasker dem med varmt vand og brun sæbe (dog ikke så de bagefter sejler i vand!). Alle remedier forefindes i fyrrummet. Skulle man dog komme til at glemme sin trappevask, så bedes man henvende sig til Mette Bak i 40, 3. sal. for en mulig anden opgave, hvis dette er muligt. Dette kan dog kun lade sig gøre een gang om året med mindre der er ualmindeligt mange andre opgaver der trænger til at blive løst. Prisen for at glemme sin trappevask er ligeledes beskrevet i foreningens husorden og er pt. fastsat til 500 kr.

Gentagne uoverensstemmelser mellem oplyste- og udførte trappevaske vil kunne anses for misligholdelse af lejekontrakten og dermed medføre et tvangssalg.